Kontakt

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeutforbund og forplikter meg å følge foreningens faglige og etiske retningslinjer. Det innebærer at jeg har taushetsplikt og at alle samtaler er konfidensielle. Som praktiserende terapeut må jeg jevnlig motta minst 25 timer veiledning / år fra en sertifisert veileder for å kvalitetsikkre mitt kliniske arbeid og metode.

Som medlem i NGFO sikkrer jeg alle klienter en klagemulighet til foreningens Faglige Etiske Råd, FER, som behandler klage,- og tvistesaker. Medlemskapet i NGF gir kollektiv ansvarsforsikring i Gjensidige Forsikring. Jeg er inmeldt i Brønnøysundsregisteret som selvstendig næringsdrivende og ved fakturering vil bedrift eller navn bli registrert hos BeXP AS.

Som legitimert psykoterapeut følger jeg regelverket om personvern (GDPR) som ble innført i 2018. Jeg følger Norsk Gestaltterapeut Forenings sine normer for dette arbeidet. Alle klienter får ved første samtale en personvernerklæring der det blir forklart hva dette innebærer og hva man som klient må foreta seg for å få innsyn i og eventuelt slette etter avsluttet forhold.

Kontaktinfo:

Priser / time

Enkelt pers 1.100,-

Parterapi 1.600,-

Alt er inkl mva

Betales med vipps eller m kort.

Avtalte timer kan avlyses uten kostnad inntil 24 tim før.

Margareta Stridsberg-Usterud

Kontoradresse: Kjørbokollen 30, 1337 Sandvika

Mob: +47 932 38 099

Email: margareta@usterud.no